EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

13:14 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Núvol

SO 35km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

AFA Marina Baixa completa el seu trasllat al 'Pepa Esperanza Llinares Llorca'

19 maig 2017
AFA Marina Baixa completa su traslado al ‘Pepa Esperanza Llinares Llorca’

Benestar ha invertit prop de 60.000 euros a condicionar una part del centre com a seu de l'associació

L'Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer de la Marina Baixa (AFA) ha recuperat la seua activitat plenament després de completar el seu trasllat al centre 'Pepa Esperanza Llinares Llorca', situat en La Cala i en el qual ja tenen la seua seu diverses entitats socials de la ciutat. Este divendres, s'ha celebrat la posada de llarg d'estes noves instal·lacions, que permeten a AFA disposar d'un espai del voltant de 400 metres quadrats per a desenvolupar les teràpies i tallers amb les persones afligides per esta malaltia.

L'alcalde, Toni Pérez; la regidora de Benestar Social, Ángela Llorca; membres de la corporació; i representants de diverses entitats socials de la ciutat han volgut hui acompanyar a la junta directiva de AFA, als usuaris del centre i als seus familiars en l'estrena oficial d'estes instal·lacions, en les quals l'Ajuntament ha invertit prop de 60.000 euros.

Estos fons han servit per a condicionar un espai que era diàfan i crear en ell, entre altres coses, tres sales de teràpia, una de fisioteràpia, lavabos adaptats i un magatzem. A més, també s'ha adquirit mobiliari i s'ha millorat el sistema de calefacció i refrigeració.

L'alcalde ha assenyalat que amb el condicionament d'estes instal·lacions i la seua posada a la disposició de l'associació "estem saldant un deute important amb les famílies dels malalts d'Alzheimer i amb la família d'AFA". En este punt, Pérez ha recordat que este centre "porta el nom de Pepa Esperanza Llinares Llorca és especialment perquè en ell tinguera la seua seu esta associació", ja que esta va tenir "una vinculació especial amb AFA i l'Alzheimer i va dedicar els últims anys de la seua vida a l'entitat".

La presidenta de AFA Marina Baixa, Garbiñe Mondragón, ha destacat que estes instal·lacions permetran a l'associació oferir "més servicis", i gaudir d'activitats que fins ara no podien desenvolupar en la seua seu com la gimnàstica a l'aire lliure. Així mateix, ha agraït a l'Ajuntament la seua implicació amb l'associació i amb la millora i condicionament de les instal·lacions del centre.