EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

07:10 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm condemna el terrible atemptat terrorista a Manchester

23 maig 2017
Benidorm condena el terrible atentado terrorista en Manchester

L'alcalde expressa la seua solidaritat en el llibre de condolences habilitat en la web del municipi britànic

La ciutat de Benidorm ha condemnat el terrible atemptat terrorista registrat anit a Manchester, que ha costat la vida a 22 persones i que ha deixat ferides de gravetat a altres 59. L'Ajuntament s'ha sumat a la convocatòria d'un minut de silenci feta per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), i al migdia membres de la corporació municipal i treballadors municipals s'han concentrat per a honrar a les víctimes i mostrar la seua repulsa davant l'acte bàrbar que ha sacsejat la localitat britànica.

En nom de la ciutat, l'alcalde, Toni Pérez, ha escrit un missatge en el Llibre de Condolences habilitat per l'Ajuntament de Manchester, en el qual ha mostrat la seua "més profunda consternació per l'atemptat", ha traslladat "la solidaritat de tot el poble de Benidorm cap a les víctimes, els seus familiars i amics", i ha desitjat als ferits la seua "completa recuperació".

Pérez ha compartit també eixa solidaritat "amb les autoritats" i el conjunt del "poble britànic", que novament "ha patit la barbàrie irracional dels qui atempten contra la democràcia i la convivència pacífica dels pobles". Així mateix ha traslladat l'"admiració" de Benidorm cap a "les forces de l'ordre i d'emergència que han participat a socórrer a les víctimes".

"El poble de Manchester, molts dels veïns dels quals coneixen Benidorm, està ara més a prop que mai dels nostres cors", ha inclòs l'alcalde en el seu missatge, que ha conclòs afirmant que "sempre ens tindran al seu costat sobretot en moments com este, en què han sigut víctimes d'un crim abominable fruit del terrorisme més vil i covard".