EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

20:37 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm mostra les seues virtuts a mitjans portuguesos i instagramers britànics

27 juny 2017
Benidorm muestra sus virtudes a medios  portugueses e instagramers británicos

La Fundació Visit Benidorm ha dut a terme este cap de setmana dos noves accions promocionals de la ciutat. En este cas, han vingut a Benidorm un periodista i una bloguera de Portugal i un grup de cinc 'instagramers' del Regne Unit.

Quant als portuguesos, han vingut a Benidorm gràcies a una acció organitzada per l'Oficina Espanyola de Turisme a Lisboa i el Patronat Costa Blanca i representaven als mitjans, O Jornal Públic de gran tiratge a Portugal i el blog de viatges O meu escritório é lá fora, triat millor blog de viatges en els Fitur Travel Blogger Awards del 2017.

Esta acció sorgix de la nova connectivitat aèria entre Lisboa i Alacant que va engegar el passat 10 de juny gràcies a l'aerolínia Tap Portugal i l'objectiu és el d'atraure a un tipus de turista amb major poder adquisitiu durant tot l'any gràcies a aquests nous accessos aeris entre l'aeroport d'Alacant i el país lusità. Per a açò s'ha donat a conéixer l'excel·lent oferta gastronòmica, natural i esportiva així com 'wellness' de la ciutat.

Quant al grup de instagramers, es tractava d'un grup format per 5 integrants del Regne Unit, que han pogut descobrir algunes de les virtuts de Benidorm, a través d'una acció organitzada per l'OET de Londres i en col·laboració amb el Patronat Costa Blanca i Visit Benidorm.

Entre tots reunixen més de 80.000 seguidors en Instagram i amb esta acció es pretenia seguir mostrant a Regne Unit les àmplies possibilitats que oferix Benidorm, fent èmfasi en el seu Parc Natural, la seua gastronomia i la seua oferta d'oci, culminant el viatge amb una visita al parc temàtic Terra Mítica.