Diversos mitjans de premsa escandinava interessats en el Benidorm més xic

0
0
Diversos mitjans de premsa escandinava interessats en el Benidorm més xic

La Fundació Turisme Benidorm seguix treballant en la promoció de les virtuts de la ciutat a Europa i per açò, esta duent a terme un nou viatge de premsa, en este cas han sigut sis els periodistes que procedents d'Escandinàvia, han vingut a descobrir Benidorm.

Entre els participants, trobem a periodistes provinents de Dinamarca, Suècia i Noruega formant un grup de sis participants que representen a mitjans de gran tiratge en cadascun dels seus països com són "Femina magazine", "Borsen Newspaper" o "First Class Magazine", entre altres i que generaran en les seues publicacions un impacte total de més d'un milió de visualitzacions.

Este 'presstrip', té com a objectiu promoure les bondats del nostre clima, la rica gastronomia i sobretot donar a conéixer al públic escandinau, el costat més xic i exclusiu de Benidorm.

Amb esta acció, Visit Benidorm pretén seguir posicionant la ciutat en el mercat escandinau, caracteritzat pel seu alt poder adquisitiu i que cada vegada se sent més atret pel bon clima i les condicions de Benidorm, aprofitant per a venir especialment l'època hivernal en la qual les temperatures són molt favorables en comparació del seu país.