EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

21:52 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Intervals de núvols

NO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

15%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament insta a no buidar les piscines privades per a estalviar aigua

20 setembre 2016
Default Image
Curabitur ullamcorper magna nec mauris ornare, non feugiat purus euismod. Sed sed consectetur odio. Fusce pretium eros elit, in faucibus ipsum viverra eget.

De Zárate oferix per als casos indispensables els servicis municipals per a buidar les piscines i reutilitzar l'aigua per a netejar i regar

L'edil de Cicle de l'Aigua, José Ramón González de Zárate, ha fet una crida hui en l'emissora municipal, Onda Benidorm, perquè les comunitats de propietaris i els particulars eviten buidar les seues piscines després de l'estiu, donada la situació de sequera que travessa la comarca.

Segons l'edil d'Aigües "esta mesura pot evitar que en els pròxims mesos s'utilitzen milers de litres d'aigua per a tornar a omplir eixes piscines", al mateix temps que ha recordat que la normativa permet mantenir la mateixa aigua durant diversos anys aplicant-li un tractament específic, mesura que a més resulta més econòmica.

El regidor ha demanat que en aquells casos en què siga indispensable buidar alguna piscina, perquè cal fer una desinfecció o reparar un trencament, es recórrega al servici gratuït de buidatge que oferix l'Ajuntament a través de les concessionàries de Neteja Viària i Parcs i Jardins, Foment de Construccions i Contractes (FCC) i La Generala. Este servici, que es presta des del 2006, permet reutilitzar l'aigua de les piscines privades per a netejar carrers i també per a regar jardins si les analítiques confirmen que els nivells de clor són aptes per al reg.

Per a fer ús d'este servici n'hi ha prou amb cridar en horari de matí al telèfon de la Regidoria de Neteja Viària, el 96 681 54 98. Segons De Zárate "des de hui, l'Ajuntament ja està en disposició de buidar piscines privades".